DIPILIH

MESIN

HXKS-150 mesin cangkir kertas speed tinggi

HXKS-150 otomatis mesin cangkir kertas gancang dipaké pikeun ngahasilkeun single-sided na dua kali sided pe coated cangkir kertas.Éta tiasa ngadamel cangkir kertas inuman panas sareng tiis, cangkir kopi, cangkir kertas és krim sareng wadah kertas tuangeun sanés.

HXKS-150 otomatis mesin cangkir kertas gancang dipaké pikeun ngahasilkeun single-sided na dua kali sided pe coated cangkir kertas.Éta tiasa ngadamel cangkir kertas inuman panas sareng tiis, cangkir kopi, cangkir kertas és krim sareng wadah kertas tuangeun sanés.

HONGXIN MESIN ALAT BISA MITRA

Sareng anjeun unggal léngkah tina jalan.

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

Ngeunaan HONGXIN

PERNYATAAN

Dongguan Hongxin Machinery Manufacturing Co., Ltd. perenahna di Kota Humen, kota industri penting di Dongguan, padeukeut sareng Shenzhen.Deukeut ka Bandara Internasional Bao'an Shenzhen, sareng caket Stasion Karéta Api Humen;angkutan internasional jeung domestik pisan merenah.Pausahaan mangrupakeun pabrik specializing dina manufaktur runtuyan kertas wadahna mesin jeung alat otomatis, kalawan gaya teknis kuat jeung kapasitas produksi badag skala.

  • Mangkuk Kertas4
  • Mesin Paper Cup2
  • mangkok kertas2
  • w3
  • w1

panganyarna

WARTA

  • Naon kaunggulan tina mesin mangkok kertas-speed tinggi?

    Mesin Paper Bowl mangrupikeun mesin anu dianggo pikeun ngadamel mangkok kertas, henteu ngan ukur tiasa ngahasilkeun mangkok kertas disposable, tapi ogé tiasa ngahasilkeun mangkok kertas plastik, sapertos mangkok kertas instan, Mangkok Plastik, cangkir susu susu sareng saterasna.Proses mesin Paper Bowl basajan sareng gampang dioperasikeun, sareng efisiensi anu luhur.Sanajan ...

  • Mesin Paper Cup dina genah produk sup

    Pamakéan mesin cangkir kertas pikeun produk sup genah pikeun produk sup cair, kalobaannana dijieun tina kaléng logam atawa plastik (dijieun ku polyacrylonitrile atawa prosés co-extrusion nilon).Mesin Piala Kertas jarang dianggo, sacara umum, jinis logam anu gampang dibuka tiasa nutupan diadopsi, sareng bod ...

  • Trend ngembangkeun mesin mangkok kertas

    Kusabab mangkok kertas dianggo ku langkung seueur jalma, laju pangembangan mesin mangkok kertas langkung gancang sareng langkung gancang.Dina waktu nu sarua, syarat produksi masarakat pikeun mesin mangkok kertas anu jadi beuki loba ketat, jadi kiwari urang bakal nganalisis trend ngembangkeun kahareup mangkok kertas ma ...

  • Jenis mesin Piala Kertas anu anjeun resep?

    Aya loba métode percetakan mesin Paper Cup, métode percetakan béda boga ciri percetakan béda, salajengna ku Hongxin ngenalkeun anjeun rupa-rupa ciri percetakan, ningali jenis percetakan anjeun bakal milih.1. sablon, sablon alatan lemes, fléksibel...

  • Sanitasi mesin Piala Kertas penting pisan, kumaha milih?

    Biasana mesin Paper Cup kudu disegel dina kantong plastik, kantong bungkusan teu matak pegat, bungkusan teu ketang cangkir kertas gampang tunduk kana polusi lingkungan, kabersihan teu bisa dijamin.Bungkusan produk kedah nunjukkeun nami perusahaan produksi, alamat, p...